ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟ مشکل کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین ۱۴۰۴ | تأمین‌اجتماعی: سیستم در حال به‌روزرسانی‌ است یارانه حکمت بازنشستگان نیرو‌های مسلح از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد
سرخط خبرها

وزیر بهداشت آخرین تصمیمات برای تعطیلی مدارس را تشریح کرد| افزایش سقف کارانه پزشکان

  • کد خبر: ۱۳۲۳۳۱
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۱
وزیر بهداشت آخرین تصمیمات برای تعطیلی مدارس را تشریح کرد| افزایش سقف کارانه پزشکان
وزیر بهداشت در خصوص تعطیلی مدارس و افزایش سقف کارانه پزشکان در مناطق محروم توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «بهرام عین‌اللهی» پس از حضور در نشست روز دوشنبه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه کمبود واکسن آنفلوآنزا در کشور نداریم، گفت: با توجه به اینکه پیش بینی آنفلوآنزا را می‌کردیم بنابراین به مقدار کافی واکسن وارداتی و تولیدی تامین کردیم و در داروخانه‌ها موجود است و مردم می توانند برای خرید مراجعه کنند.

نیاز نیست همه واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: البته نیاز نیست همه واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند بلکه می‌طلبد گروه‌های پرخطر و افرادی که مشکل سیستم ایمنی داشته یا دیالیز می‌شوند نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

عین اللهی با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوآنزا برای دانش آموزان با توجه به سیستم ایمنی بالا توصیه نمی‌شود، ادامه داد: در دوران کرونا دانش آموزان آخرین گروهی بودند که واکسن زدند البته بهتر است دانش آموزان دارای بیماری زمینه ای واکسن بزنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد مشکل کمبود آنتی بیوتیک و دارو در کشور، گفت: به طور معمول بیماری آنفلوآنزا در نیمه آبان شروع می‌شود اما امسال زودتر از موعد آغاز شد البته با مصرف بی رویه آنتی بیوتیک هم مواجه شدیم در حالی که درمان آنفلوآنزا تنها با مصرف آنتی بیوتیک انجام نمی‌شود بلکه بیماری با استراحت و نوشیدن مایعات گرم بهبود می‌یابد؛ مصرف آنتی بیوتیک در کشور افزایش یافت و با کمبود مواجه شدیم که برای رفع کمبودها نسبت به افزایش تولید داخل اقدام و کارکنان سه شیفت در حال تولید و کار هستند.

وی یادآور شد: همچنین از کشور هند هم ۵۰ تن وارد کردیم و در صورت کمبود واردات را افزایش خواهیم داد.

تلاش دولت تعطیل نشدن مدارس است

عین اللهی در مورد احتمال تعطیلی مدارس با توجه به شیوع آنفلوآنزا، افزود: تلاش دولت بر عدم تعطیلی مدارس است زیرا در کرونا صدمات و آسیب‌های زیادی به سیستم آموزش کشور وارد و منجر به افت تحصیلی شد البته اگر شرایط سخت شود نسبت به تعطیلی مدارس اقدام می شود و در حال حاضر تصمیمی برای تعطیلی مدارس نداریم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوالی مبنی بر حفظ نخبگان و جلوگیری از مهاجرت پزشکان، گفت: تلاش کردیم که شرایط خوبی را در دانشگاههای علوم پزشکی برای نخبگان ایجاد کنیم و سقف کارانه آنها را افزایش دادیم و همچنین سقف کارانه پزشکان در مناطق محروم برداشته شد همچنین امکانات مورد نیاز نخبگان مانند شهرک‌های علم و فناوری و دانش بنیان را راه اندازی کردیم و به طور قطع اقدامات انجام شده برای حفظ و ماندگاری نخبگان در کشور است؛ در رشته‌های تخصصی هم ۴ هزار نفر را پذیرش کردیم تا بتوانند در آینده نزدیک در مناطق کشور به ویژه مناطق محروم فعالیت کنند.

وی در مورد برخی آمارها مبنی بر کمبود ۱۰۰ هزار پزشک در کشور، تصریح کرد: ظرفیت پذیرش نیروی پرستاری در دانشگاهها بسیار بالا است و همه ۶۶ دانشگاه علوم پزشکی در کشور پرستار تربیت می کنند البته ممکن است برخی از آنها جذب بیمارستان‌ها نشوند یا خودشان علاقه ای به فعالیت در این حوزه نداشته باشند؛ خدمات پرستاری در منزل را هم مورد توجه قرار دادیم و نهایت اهتمام خود را برای تربیت نیروی پرستاری و به تبع آن رفع نیازهای مردم به کار خواهیم برد.

عین اللهی یادآور شد: مساله مهم در پرستاری، پرستاری تخصصی است تا بتوانند با دستگاههای آی سی یو و قلب کار و در عمل های پیچیده کمک کنند؛ سرعت ما در رابطه با افزایش تعداد پرستاران خوب است و امیدواریم بتوانیم کمبودها را برطرف کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->